Huur Teradek bonded ip encoder

Huur Teradek bonded ip encoder Huur Teradek bonded ip encoder
Huur Teradek bonded ip encoder Huur Teradek bonded ip encoder
De Teradek Bond is een portable encoder met 3 en 4G bonding, hiermee wordt het mogelijk om een videostream over meerdere 3G of 4G dongels te verzenden zodat er een altijd stabiele videoverbinding via internet is.
De bonded live stream wordt verstuurd naar de hdc server en kan vandaaruit opgehaald worden door een encoder of rechtstreeks door b.v. vMix software switcher of de gratis VLC software. Huur er een Teradek decoder bij als het videosignaal aangesloten moet worden op een video mixer.
Het systeem kan gehuurd worden inclusief 4G dongels en databundels. Voor een goede HD videoverbinding is een 4 tot 8 Mbps verbinding nodig. Een HD verbinding van 5 Mbps verbruikt ongeveer 2 Gb per uur. Met een 10 Gb bundel kan dus 5 uur video verzonden worden.
Deze set is zeer geschikt voor b.v. live video vanaf een rijdende motor of auto en daar waar een enkele dongel niet voldoet. 

Opties:

De Teradek Bond is een portable encoder met 3 en 4G bonding, hiermee wordt het mogelijk om een videostream over meerdere 3G of 4G dongels te verzenden.
€ 199,00
excl. btw
€ 240,79
incl. btw
Prijs per Huurperiode
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Informatie:

hoe werkt de verhuur
Een reservering voor de verhuur werkt als volgt: Gehuurde apparatuur kan opgehaald worden in Hengelo of een dag van te voren verstuurd worden naar Uw adres Neem voor de definitieve huur contact op via email of telefoon en geef de data door of: vul de data bij de bestelling in en kies bij het bestellen als betaalmethode " Reservering ". U betaald pas na de bevestiging. U krijgt van ons een bevestiging van de reservering Daarna kunt U de betaling uitvoeren via de bank of de website.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 074-2504909