Categorieën

Video montage / Grassvalley Software / Grassvalley Edius X Pro jump upgrade

Grassvalley Edius X Pro jump upgrade

Grassvalley Edius X Pro jump upgrade Grassvalley Edius X Pro jump upgrade
Grassvalley Edius X Pro jump upgrade Grassvalley Edius X Pro jump upgrade
Grassvalley Edius X Pro jump upgrade
Update vanaf iedere versie van EDIUS 2-8, EDIUS NEO. Edius Educatief en Edius Home naar Edius X Pro
€ 299,00
excl. btw
€ 361,79
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Al bijna twee decennia lang zijn voor kenmerkend voor EDIUS stabiliteit, benchmark instellingen, prestaties en creatieve tools. EDIUS wordt in de hele industrie gebruikt, van uitzendfaciliteiten en nieuwsorganisaties tot overheidsinstellingen, bedrijfsproducties, onafhankelijke filmmakers, videomakers en videoliefhebbers.

Het nieuwe modulaire ontwerp van EDIUS X stelt Grass Valley in staat om de EDIUS X-functieset en workflow-opties continu te updaten en te verbeteren. Dit maakt het mogelijk om te voldoen aan de komende gebruikerseisen en om nieuwe technologieën en webservices te integreren in de software zelf - zoals “machine learning” tijdens de voortdurende ontwikkeling van EDIUS X. Alle EDIUS 10.x update releases zullen gratis beschikbaar zijn gedurende de verwachte levensduur van ongeveer twee tot drie jaar. U koopt EDIUS eenmalig en krijgt alle 10.x updates gratis en behoudt de licentie voor altijd.


Functies van EDIUS X Versie 10.0

Vanaf het begin heeft EDIUS X spannende nieuwe modules en functies, waaronder:
 • Renderen op de achtergrond: EDIUS X zal u nooit vragen om uw montage te onderbreken om een proces af te ronden. Dit maakt uw workflow soepel, creatief en vrijwel niet te stoppen.
 • Exporteren op de Achtergrond: De nieuwe achtergrond-render engine is ook zeer geschikt voor het exporteren van bestanden. U hoeft nooit meer te pauzeren tijdens het exporteren.
 • GV Job Monitor: EDIUS X houdt u op de hoogte van alle achtergrondactiviteiten en laat u opdrachten prioriteren als dat nodig is.
 • VST Plug-in ondersteuning: EDIUS X verbreedt de ondersteuning voor VST-plug-ins. Dit omvat ondersteuning voor latency (bewerktijd) in vst plug-ins en een krachtige WaveShell-integratie.
 • Motion Tracker met Chase Mode: Met EDIUS X kunt u eenvoudig een label, animatie of videoclip aan uw getraceerd object bevestigen.
 • Motion Tracker met Anker Mode: Laat uw beeld automatisch reframen met betrekking tot het gevolgde object. Dit is geweldig voor aspectratio-conversies en virtuele multicamera-opnames.
 • H.265 Exporteren: EDIUS X versnelt de export-renderingstijd door gebruik te maken van NVIDIA GPU-ondersteuning. Dit is ook beschikbaar met de nieuwe Background Rendering opties.
 • GUI Color: EDIUS X wordt geleverd met een verbeterde  GUI in een iets donkerder kleur. Dit maakt het bewerken nog comfortabeler met een coole nieuwe look.
 • Draft Preview: Met EDIUS X bevat EDIUS X Pro nu ook de conceptmodus („Draft Preview“) waarmee u in realtime zoveel tracks kunt afspelen als u wilt.
 • 8K-ondersteuning: EDIUS X Workgroup maakt projectinstellingen mogelijk en ook bestandsexport in maximaal 8K.
 • Draft Mode: With EDIUS X, EDIUS X Pro now also includes the Draft Mode allowing realtime playback of as of many tracks as you like.
 • 8K Support: EDIUS X Workgroup allows project settings and also file export in up to 8K.
 • Betere prestaties: EDIUS X heeft alles te maken met  prestaties en een toekomstbestendig ontwerp. EDIUS X vereist Windows 10 en maakt optimaal gebruik van geavanceerde technologie. Dit omvat zowel hardwareversnelling door Intel QuickSync als brede GPU-ondersteuning. Het nieuwe modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het potentieel van multicore CPU's efficiënter te benutten dan ooit tevoren.
 • Verbeterde audiosync-prestaties: EDIUS X biedt een nog snellere automatische audiosync-functie om  clips, zoveel als nodig,  te synchroniseren als uw project dat nodig heeft  voor een soepele multicam-ervaring.
 • Ondersteuning voor de nieuwste camera's en codecs  in hun oorspronkelijk formaat: EDIUS X ondersteunt de nieuwste codecs en camerabestanden als geen ander NLE. Het is niet nodig om te transcoderen, dus u kunt gewoon monteren!
 • Voortdurende ontwikkeling: EDIUS X zal zijn toolset blijven uitbreiden met nog meer creatieve mogelijkheden. EDIUS X gebruikers zullen profiteren van alle EDIUS 10.x updates die gratis te downloaden zullen zijn gedurende de gehele levenscyclus van EDIUS X.
EDIUS X wordt geleverd met drie geweldige nieuwe modules voor het verbeteren van audio, het maken van titels en video-effecten. Alle modules zijn speciaal aangepast om gebruik te maken van het nieuwe ‘core ontwerp’ van EDIUS X. Deze zijn:
 • Audio-verbetering: EDIUS X wordt geleverd met de exclusieve EDIUS Editions van Acon Digital: Compress, DeNoise, DeVerberate en Limit. Deze krachtige en eenvoudig toe te passen audio filters werken als een Zwitsers Legermes wanneer een editor moet werken aan het corrigeren en optimaliseren van audio- en VA-tracks.
 • Professionele Titeling: EDIUS X bevat de NewBlue Titler Pro 7 in een speciale EDIUS X aangepaste versie die een uitgebreid sjabloonpakket bevat. Dit zorgt voor maximale stabiliteit en prestaties. Titler Pro 7 biedt nieuwe verwerkings- en ontwerpfuncties voor professionele titling, geanimeerde graphics, rollende titels en lower-thirds.
 • Video Effecten & Naadloze Overgangen: EDIUS X is voorzien van  proDAD Vitascene V4 EDIUS Edition met meer dan 100 naadloze overgangen. Alle voorinstellingen kunnen worden aangepast aan het individuele beeldmateriaal van de gebruiker. De naadloze overgangen werken ook geweldig bij het animeren van titels en afbeeldingen. Bovendien bevat proDAD Vitascene V4 EDIUS Edition meer dan 250 geweldige filters en overgangen van Vitascene 3 LE.
De normale verkoopprijs voor de bovenstaande modules alleen al is meer dan US$600. Met EDIUS X krijgt u al die drie geweldige oplossingen gratis als onderdeel van het EDIUS X pakket.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.