EDIUS 9 features

NIEUW: EDIUS 9 is hier!
EDIUS is de ideale bewerkingssoftware voor professionals en ambitieuze videoliefhebbers. Tot de gebruikers behoren onder meer filmmakers, videojournalisten, YouTubers, universiteiten, omroepen, filmstudio's, productiebedrijven en overheidsinstanties.

EDIUS beperkt de creativiteit en productiviteit niet omdat werken met EDIUS intuïtief en snel is . Creëren in plaats van renderen en wachten, met superieure systeemstabiliteit.

EDIUS ondersteunt de nieuwste opnameformaten, camera's en codecs in hun oorspronkelijke vorm.  Dit maakt het moegelijk om verschillende sporen van  4K-materiaal met kleurcorrectie en andere filters  in  'real-time' te  verwerken.

Met EDIUS zijn er geen abonnementskosten. U koopt het en krijgt een permanente licentie met gratis updates gedurende de hele levensduur van de EDIUS-versie.

Op deze website willen we u graag de kans geven om meer te leren over EDIUS 9.  Download de 30 dagen gratis proefversie van EDIUS. Bekijk de EDIUS Podcasts of deel uw ervaringen op het gebruikersforum
 

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 074-2504909