Betaalmethoden
Bij Hdcvideo.nl kunt u op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt uw betaling verwerkt door CCV pay, onze partner in online betalingen.

iDeal
De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Als u betaalt via iDeal kunnen wij uw betaling direct automatisch verwerken en uw order zo snel mogelijk uitleveren. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.

Creditcard
Wij ondersteunen betaling via de creditcards van Visa, Maestro, en Mastercard. Aan onze afhaalbalie is het helaas niet mogelijk om met een creditcard te betalen. De kosten voor deze betaalmethode bedragen 2% van het totale orderbedrag.

Bancontact
Met Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash) kunt u als Belgische klant gemakkelijk online betalen. Vanuit de digitale omgeving van uw eigen bank voldoet u het factuurbedrag, zodat wij uw betaling direct kunnen verwerken en uw order zo snel mogelijk uit kunnen leveren. De kosten voor deze betaalmethode bedragen 1,75% van het totale orderbedrag .

Vooruitbetalen
Als u ervoor kiest om het factuurbedrag vooraf via bankoverschrijving te voldoen, dan krijgt u na het plaatsen van uw order een bevestigingsemail met betalingsinstructies. Bij vooruitbetaling dient u altijd rekening te houden met minimaal een werkdag vertraging van uw order (minimaal twee werkdagen bij een overschrijving van buiten Nederland). Wij kunnen uw order pas verder verwerken zodra uw betaling bij ons binnen is. Wij raden u dan ook aan om, indien mogelijk, gebruik te maken van een directere betaalmethode zoals iDeal. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen verdere kosten verbonden.