Teradek Cube 600 Encoders

Teradek Cube 600 Encoders

De opvolger van de cube serie, H264 encoder met HDMI en SDI in, Wifi tot maximaal 180 meter. Bonding mogelijk met Teralink

€ 1.789,16
excl. btw
€ 2.164,88
incl. btw
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Overzicht   Webstreaming     Pont to Point      Monitoring

The Cube 600 serie is de laatste versie van de Teradek family  encoders. De nieuwe Cube 605 en 655 gaan door op het success van haar voorgangers en bevatten een aantal belangrijke upgrades inclusief een nieuwe embedded network processor die GigE voor hogere bitrates ondersteund. verbeterdee 802.11ac Wi-Fi voor een groter bereik, dual HDMI/HD-SDI inputs, en geintegreerdee bonding met ShareLink™. Deze nieuwe functie voor de Cube serie geeft professionalsde mogelijkheid om overal onafhankelijk van de internetverbinding een hoge kwaliteit live stream te leveren.

Features: • Dual HDMI/HD-SDI Input • 802.11ac Wi-Fi • 10/100/1000 Gigabit Ethernet • Bidirectional IFB • 3D LUT & CDL Color Management • ShareLink™


 
 

Built for Professionals


De Cube encoders zijn ontworpen voor duurzaamheid en een lange levensduur, vandaar de geharde aluminium behuizing en de lemo connectoren. De Cube 600  serie heeft een HDMI en SDI invoer en line out en microfoon input voor externe audio verbindingen

Internet Connectivity

Online stremen via 2.4/5GHz 802.11ac WiFi, Ethernet, of 3G/4G/LTE netwerken via een monile hotspot, USB modem of de internetverbinding via een smartphone. Als er extra bandbreedte nodig is kan de Cube ook over meerdere 4G/3G verbindingen streamen
 

Ingebouwde Bonding

De Cube 655 maakt het mogelijk om samengevoegde bandbreedte van Ethernet, WiFi en 3G/4G bronnen te gebruiken voor een robustere verbinding. Maak een verbinding van de Cube met een Sputnik server of Core registratie, activeer de netwerkverbindingen die gebruikt moeten worden en start de stream met het protocol naar keuze.

Als er geen ethernet of 3G/4G modem beschikbaar is kan de cube to 4 iPhones met 4G verbinding bonden door gebruik te maken van de gratis Teralink applicatie voor IOS.

 

* Core subscription required

Wireless Capabilities

Door gebruik te maken van de gratis applicaties voor IOS en android kunnen de live beelden bekeken worden en de cube via WiFi geconfigureerd.
 

 

Proxy Recording

Beelden kunnen rechtstreeks op een SD kaart opgenomen worden in de kwliteit zoals deze op de Cube is ingesteld.

 

Web streaming

Compatible with ieder Streaming Platform

De Cube kan naar ieder streaming platform streamen en heeft ingebouwde native integratie met Facebook Live, Youtube Live, Periscope, Livestream en Twitch.tv en bied hierdoor een snelle en eenvoudige streaming ervaring.
 

Streamen naar een eigen streaming server? De Cube kennen ook een Wozwa integratie en streamen naar iedere compatible server. 


 


Live:Air Intergratie

Maak van de live stream een professionele productie met de Live Air applicatie voor IOS. Schakel tussen meerdere live streams of opnames, voeg titels en graphics toe aan de live broadcast.

Point to Point

Verstuur HD video van iedere HDMI of SDI bron via internet of via een lokaal netwerk met extreem lage vertraging naar een cube decoder of computer. De Cube is kan beschikken over een groot scala aan streaming protocollen inclusief MPEG-TS en RTSP/RTP.

Alle Cube encoders kunnen streamen naar CUbe, Slice en T-Rax decoders en iedere andere decoder die compatible is met MPEG-TS.
 

Ondertiteling Ondersteuning

Cube SDI encoders ondersteunen EIA-608 en EIA-708 closed-captioning via H.264 SEI insertion, en SCTE 128-1. 

Cloud Codec Management Platform

Door gebruik te maken van Core kan iedere Cube streamen naar meerdere bestemmingen teglijkertijd via een intuitieve "drag en drop"interface. Core gebruikers kunnen heun Teradek encoders configureren en de live streams uit de encoder naar decoders, online video platforms of zelfs Sputnik servers ban anderen in real time. 
 

Local iOS Monitoring

Stream Live HD video van de Cube naar meerdere IOS apparaten met amper 4 frames latency via WiFi. Met de Cube 655 kunnen 8 smartphones of tablets tegelijkertijd de stream weergeven.

Remote Monitoring

Als de voorkeur uitgaat naar de weergave op een monitor, computer of televisie is de Cube decoder de oplossing. Door gebruik te maken van RTSP of andere comatible codecs kan de Cube via internet naar een andere locatie streamen met een vertraging vanaf 200 ms.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 074-2504909